TRABZON / AKÇAABAT - SARITAŞ İMAM-HATİP ORTAOKULU

Mrt

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerimize ramazan kumanya dağıtımı yapıldı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlayıp sunduğu bir dizi etkinlikle kutlandı.

Mrt

Ömrünü eğitime adamış binlerce öğrenci yetiştirmiş Hocaların Hocası Vefakâr Öğretmenimiz Miktat Eyüboğlu öğrencilerimizle buluştu.

Mrt

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Mümtezim ÇAKMAK 7. sınıf öğrencilerine yönelik LGS tanıtımı yaptı.

Mrt

İmam Hatip Okullarının vizyonu, misyonu, dünü, bugünü ve geleceği konularında farkındalık oluşturmak amacıyla İmam Hatip Okulları Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri kapsamında Celalleddin Ökten (Celal Hoca) okulumuzda bir dizi etkinliklerle anıldı. Okulumuz içerisinde hocaların hocası Celal Hoca'yı tanıtan/anlatan bir köşe oluşturuldu. Okulumuz din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerinden Ömer Kantarcı tarafından organize edilen program çerçevesinde konferans salonunda yapılan etkinlikle öğrencilerimize imam hatip okullarının tarihçesi ve Celal Hoca'nın bu yöndeki katkıları sunuldu.

Mrt

Okulumuz müzik öğretmenimiz Nagehan KALAYCI'nın müzik yeteneği olan öğrencilerimizden oluşturup yetiştirdiği musiki koromuz bütün faaliyetlerimizde performans göstermektedir.

Mrt

Okulumuz koridorlarına yerleştirdiğimiz zeka oyunları alanlarında satranç, mangala, koridor vb. birçok zeka oyununu öğrencilerimiz teneffüs saatlerinde oynayarak en eğlenceli şekilde zekalarını geliştirme fırsatı bulmaktadır.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulü programı öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla kutlandı.

Mrt

Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İstiklal Marşı Şiir Yarışmasında 8/B sınıfından Beyzanur TOPAL isimli öğrencimiz birinci olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Mesleki Tanıtım Çalışması Etkinlikleri kapsamında Doktor Bahar SANCAKLIOĞLU öğrencilerimize sunum yaptı. Kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

Trabzon Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Ayşegül ASLAN Şehit Samet Uslu Anadolu İmam Hatip Lisesinde, okulumuz öğretmenlerine "Etkili sınıf yönetimini oluşturan süreçler ve olumlu-olumsuz etkileyen öğretmen davranışlarına yönelik yeni stratejiler" konulu seminer verdi.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Mesleki Uygulama Esasları çerçevesinde; Kur'an-ı Kerim, Hitabet ve Meslekî Uygulama dersleri kapsamında öğrencilerin İmam Hatiplik, Müezzinlik, Vaizlik ve Kur'an Kursu Öğreticiliği uygulamaları meslek dersleri öğretmenlerinin etkin katılımıyla okulumuz mescidinde yapılmakta olup katılan öğrencilere ödüllendirme yapılmaktadır.

Ock

Anasınıfı öğrencilerimizin fen bilimleri öğretmenimiz Güller YAVUZYILMAZ ile iskelet macerası.

Ara

Mesleki Tanıtım Çalışması Etkinlikleri kapsamında Veteriner Hekim İbrahim KOÇ öğrencilerimize sunum yaptı. Kendisine teşekkür ederiz.

Ara

Akçaabat Halk Sağlığı Müdürlüğü psikolog ve doktoru, öğrencilerimize Ergenlik dönemi psikososyal gelişim ve tütün bagimligini önleme konulu seminer verdi.